Huwelijksreis!
Wij zijn naar Mexico op huwelijksreis geweest! PARADIJS!
DE FOTO'S


!!! === Klik hier voor ons digitale foto-album! === !!!


14 mei vrijgezellendag!
De Mannen:
Zij gingen naar de Politie om de stormbaan af te leggen, tja als je wilt trouwen moet je daar toch wel overheen kunnen komen :-)
best nog wel lastig! Maar wel gelachen!
Sommige mensen probeerden er tussenuit te komen door foto's te maken...tja... :-)
Toen zijn we naar Assendelft gegaan waar we zijn gaan 'Paintballen'
Hiervan zijn nu nog de resultaten te bekijken op de benen, rug etc. De vellen hangen er nog net niet bij.. :-)
Na het spectakel stond er een BBQ klaar, om de lege magen goed te vullen. En de nodige biertjes natuurlijk ;-)

De Meiden:
Jiske is toegelaten tot de huisvrouwenclub, zij is namelijk huisvrouw van het jaar 2005 geworden!Jawel geheel met certificaat als resultaat heeft zij het parcours afgelegd, van strijken tot de wc schrobben, geslaagd met 12 sterren van de 10 te halen sterren.
Na een voortreffelijke lunch, is zij verwend met een gezichtsbehandeling, foto volgt :-)Toen begon de dag pas echt :-), we gingen naar het Vondelpark in Amsterdam, hier zijn we op de steps gesprongen en hebben 2 uur lang door Amsterdam (centrum) gescheurd!
Erg leuk en natuurlijk even goed voor de lijn, toen zijn wij lekker op het terras gaan zitten (misschien wat frissig en in de schaduw) maar was ook wel even lekker. We hebben alles gezien, de condomerie, de wallen, de PC Hooftstraat en jawel daar zaten wat BN'ers! O.a. Harry Mulish.....enne....nog wat BN'ers maar te veel om zo bij naam te noemen :-)Na het steppen zijn we naar Amsterdam Bos en Lommer gegaan waar we heerlijk zijn gaan wokken! Het was erg lekker en gezellig, Jiske had er een dag later nog last van (van de knoflook :-)) Maar is zeker een aanrader!

Samen:
Toen we thuis kwamen zaten de mannen ook thuis en zijn we met de Die Hards de stad in gegaan, waar we ons nog even heerlijk hebben vermaakt!

Wij willen iedereen bedanken die er bij waren, jullie waren geweldig! En natuurlijk Hortance, Vanessa, Otto en Michel ontzettend bedankt voor deze onvergetelijke dag! (en avond!)De deurbel :-)
home|de bruiloft|getuigen|fotos|gastenboek
Copyright ©2005 DenJis Bruiloft